Speciální edice čepic Tilak na podporu novodobých veteránů

Armyweb.cz • Autor: Spolek Vlčí Máky • 03.12.2014

Spolek VLČÍ MÁKY nyní uvádí do charitativního prodeje čepice prestižní outdoorové značky Tilak z materiálu Polartec Power Stretch v khaki barvě a s čelním velcro panelem rovněž v khaki odstínu. Stejně jako z prodeje vlčích máčků ke Dni veteránů i výtěžek z čepic přispěje na speciální edici informačních materiálů pro veterány a jejich blízké (zaměřených na poruchy adaptace a PTSD).

tilak_00
Foto: Čepice Tilak s čelním velcro panelem

Čepice jsou k dostání ve dvou velikostech L a XL pro obvod hlavy do/nad 58 cm. Čelní velcro panel má rozměr cca 10x6 cm. Čepice jsou dodávány automaticky s jednou výšivkou – buď vlčím mákem, nebo smajlíkem s přilbou, což je značka našeho programu Army Friendly. Materiál Polartec Power Stretch je velice lehký, pružný, rychle odvádí pot a hřeje i mokrý podobně jako merino.

Tuto speciální verzi čepic, tedy opatřenou suchým zipem pro umístění patche, vyvinul Tilak a Mirka Pašková loni nejprve v černé barvě pro charitativní prodej REGI Base. Zde jsou nadále v černé barvě k mání. Letos přináší novou kolekci – khaki – za účelem uvedeným v úvodu v rámci projektu Spolku VLČÍ MÁKY. Dále se dočtete, jak objednat novou khaki edici...

tilak_01
Foto: Čepice Tilak s čelním velcro panelem

Jak objednávat?

Cena za 1 kus čepice s 1 kusem výšivky, poštovným a balným, činí celkem 390 Kč. Za každou další čepici v objednávce 360 Kč. Při osobním odběru, tedy bez poštovného, je cena 350 Kč.

Prosíme, objednávky realizujte e-mailem na adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. a uveďte následující:

Velikost (počet): např. L (1), XL (2)

Verze výšivky: mák/smajlík

Kontaktní údaje: Jméno a příjmení, adresa (ulice, č. popisné, město, PSČ), kontaktní telefon a e-mail Platba: bankovním převodem na transparentní účet

Pozn.1: Omlouváme se, že neumožňujeme formu dobírky, ale výrazně by prodražila poštovné a máme také bohužel špatné zkušenosti se ztrátami způsobenými nevyzvednutím zboží zaslaného na dobírku.

Pozn.2: Osobní koupě je možná (Milánská 414, Praha 15), ale je nutné předem se na ní domluvit.

Při platbě jako zprávu pro příjemce zadejte své jméno, nicméně raději vyčkejte na zpětný e-mail s potvrzením objednávky a instrukcemi k úhradě.

Army Help

Okamžitá pomoc v sociální, finanční či právní tísni. Postavíme vás znovu na nohy, vaše základní potřeby zajistíme od prvních dní. Více na www.armyhelp.cz

armyhelp

Army Job