OK

Úvodní stránka » Poradna » Finanční/dluhové poradenství

Finanční/dluhové poradenství

Vojáci, policisté, hasiči a další, vykonávají specifické povolání a svým způsobem žijí specifickým stylem života – jenže obecní „pojišťovák“ či bankéř toto patrně nezohlední. Tedy ano - zamítnou hypotéku kvůli závazku na dobu určitou a zdraží pojistné kvůli zařazení do vyšší rizikové skupiny. A vnutí připojištění, které kvůli výlukám stejně nekryje řekněme úraz při seskoku s padákem nebo uražení zrcátka u vojenského vozidla...

Komunikujeme intenzivně s pojišťovnami, aby ve svých produktech zohlednily, že ne všichni klienti jsou v pracovně-právním poměru, resp. že služební poměr má jiné zákonitosti. První vlaštovkou se stalo rozšíření pojištění odpovědnosti zaměstnance vůču zaměstnavateli na řidiče bojových vozidel a piloty (více v článku zde).

S jakýmikoli dotazy se neváhejte obrátit na finance@spolekvlcimaky.cz

Erudované rady jsou prevencí. Co ale v případech, kdy řetězec reorganizace – nezaměstnanost - náhlý pokles příjmů i při novém zaměstnání - k tomu rozestavěný dům, leasing auta… přivádí rodinu do dluhové spirály? Ve skutečnosti i zde, pokud se věc řeší včas, se dá tvrdit, že osobní bankrot je to poslední a konsolidace půjček (vzdor líbivým reklamám) to předposlední, před tím vším celá řada snesitelnějších alternativ. Je ale nutná včasná pomoc odborníka - prosíme, zvláště v těchto případech se nestyďte nás kontaktovat. A pokud už jste "na ulici", tak také, od srpna 2015 jsme spustili projekt Army Help, kterým Vás postavíme na nohy.

Oblasti poradenství

• standardní finanční
  • dluhové

Konkrétně...

• zhodnocení hospodaření a jeho plánování, pomoc s nápravou nedostatků
  • informace, kalkulace, asistence při sjednání specifických finančních produktů a služeb (např. pojištění do mise)
  • informace, kalkulace, asistence při sjednání obecných finančních produktů a služeb (např. životní a úrazové pojištění, stavební spoření, penzijní připojištění, hypotéky a jiné úvěry, pojištění vozu a domácnosti…)
  • informace, kalkulace, asistence při sjednání konsolidace úvěrů, osobního bankrotu
  • zastupování při jednání s některými věřiteli (jedná se o věřitele typu bank a pojišťoven, nikoli nebankovní finanční společnosti, natož lichváře, to bohužel neděláme)
  • informace, kalkulace, asistence při sjednání pojištění právní ochrany
  • návod, formuláře a asistence při řešení pojistných událostí (bez ohledu na pojistitele a druh smlouvy)

• specifika životního a úrazového pojištění pro vojáky z povolání zde
  • články k finanční problematice obecně www.benesdaniel.cz

Soubory ke stažení

Připravujeme vlastní brožuru, průběžně vydáváme články v naší rubrice na Armyweb.cz.

, Milánská 414, Praha 15, 109 00 606 417 628 02967227